-

Lempivärit

Valitse lempivärisi (yhdestä kolmeen). Valitse ensimmäisenä väri, josta pidät eniten. Kirjoita perään kommentteja, JOS haluat määritellä lisää (esim. keltaiseen taittuva punainen tai vihreään vivahtava sininen...) tai jos esimerkiksi pidät kaikista kolmesta valitsemastasi väristä yhtä paljon. Tuloksia lempivärikyselystä tulee esille jossain vaiheessa... [vastauksia 03]

yleisesti

[131103] Maalauksenopettajani Porin Taidekoulussa sanoi kerra (vuonna -85, mutta se painui syvästi mieleeni): Ei pitäisi olla lempivärejä, on vain vääriä yhdistelmiä, kaikki värit ovat ihania!
[131103] Mieti, miltä näyttää väri, joka on purppuran ja ultravioletin rajalla, niin että juuri ja juuri näemme se tai sitten emme ihan näe. Ja mitä sitten tapahtuu, kun se katsellessamme muuttaa sävyään vaikkapa valon muuttuessa ja lakkaamme näkemästä sävyn??? Muuttuuko kappale näkymättömäksi???
[030903] Kerro minulle mistä väristä pidät, niin kerron sinulle, tulemmeko toimeen vai vihaammeko toisiamme... Pätee yllättävän hyvin melkein kaikkiin ihmissuhteisiin. Joistakin väreistä pitäminen näyttää tosiaan suoraan kertovan arvoista ja henkilöstä yllättävän tarkkaan.

Lempiväri 1:
 Lempiväri 2:
 Lempiväri 3:
 

kerro vielä ikäsi ja kumpaa laatua olet:nainen
mies